KONYA / DOĞANHİSAR - Güvendik İlkokulu

Güvendik İlkokulu

Güvendik Mahallesi No19 DOĞANHİSAR/KONYA
Vizyon
Her öğrenciyi sosyal ve sportif faaliyetler içine katan, derslerinde başarılı, toplumdaki yerine karar verebilecek bilgi, yetenek ve özgürlüğe sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencileri yaratıcı düşünen girişken kişiler olarak yetiştirmek, okulun sorunlarına duyarlı olarak yetiştirmek. Türkiye´nin en iyi eğitim ve öğretim yapısına sahip olmaktır.
Misyon
Kültürlü, çağdaş, demokratik, cahil olmayan, iyi ahlaklı, vatanına yararlı, milletine , yaşadığı topluma yararlı daha çalışkan ,başarılı, çevresini eğitecek, ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek öğrenciler yetiştirmek.
Derse Başlama: 08:30 Ders Bitiş : 14:30
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Ulaşım sıkıntısı özellikle kış aylarında olsa da hususi vasıta çok olduğundan ulaşımdaki sıkıntı biraz da olsa gideriliyor.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz iki dağ arasına kurulmuş ağaçlarla çevrili ormanlık bir alandadır.Köyümüzde hayvancılık ve tarım (çilek, termiye) yaygın olarak yapılmaktadır.
İle Uzaklık: 134 km İlçeye Uzaklık:13 km
1,2,3,4 Birleştirilmiş Sınıf Öğretmeni(Müdür Yetkili Öğretmen)